MAKAI RUGÓKÉSZÍTŐ KFT.


A Kft. bemutatása:


A Makai Rugókészítő Kft. a Közép- Magyarországi régióban helyezkedik el Budapesten. A Társaság 2002. január 2-án kezdte meg tevékenységét, korlátolt felelősségű társaság formájában. Az ezt megelőző közel 30 évben egyéni vállalkozásként működött, Makai Pál vezetésével, aki 1978 óta foglalkozott rugógyártással. 2005. áprilisában a Makai Rugókészítő Kft-be beolvadt az 1967 óta rugókat gyártó RUGSZOLG Kft. Ezzel egy jelentős rugókészítő
bázis alakult ki. A Makai Rugókészítő Kft. a rugógyártási tevékenységét Gyálon folytatta tovább, az egyesített két cég teljes eszközállományával és piacaival, majd 2011-ben áthelyezte székhelyét Budapestre a XVII. kerületbe. A társaság tevékenységi körébe tartozik egy műszaki szaküzlet működtetése Budapesten.

E-mail cím: makairugo@gmail.com

Ügyvezető: Makai Mónika
Üzemvezető: Juhász András

Tevékenységi kör: Kötőelem, csavargyártás (Rugógyártás)

A vállalkozás terveinek megvalósítása érdekében jó kapcsolatot tart fent a beszállítókkal és a megrendelőkkel.

Főbb nyersanyag beszállítóink: NYÍRPLAN Kft, AWS Stahlhandel G.m.b.H.

A vállalkozás gépi felszereltsége, nagy tapasztalattal rendelkező szakember állománya, alkalmassá teszi a Makai Rugókészítő Kft-t a legkülönfélébb rugók gyártására, a megrendelők magas színvonalú igényeinek kielégítésére.
A Társaságunk saját tulajdonú gyártóeszközökkel rendelkezik. A telephelyen magas minőségi követelményű, főként a gázkészülék, a jármű és mezőgazdasági gép gyártás területén felhasználásra kerülő rugókat készítünk. Kielégítünk minden kis sorozatú és egyedi igényt is, amire egy gazdaságban, vagy egy háztartásban szükség lehet.

Gyártható rúgótípusok:
húzó, nyomó- és torziós rúgók 0,2-től 10 mm huzalvastagságig.

A gyártáshoz, Schenker, Wafios, Tos rugógyártó gépeket használunk, Az egyedi rugókat kézi erővel állítjuk elő. Rendelkezésre állnak a szükséges mérőeszközök is.
Gyártókapacitásunk ~ 300 ezer db rugó gyártását teszi most lehetővé naponta.
A Műszaki szaküzletben elsősorban a háztartásban használatos ezer féle rugót kínálunk vevőinknek. Értékesítünk még sokféle barkács cikket is. Az üzletben lehetőség van a rugó megrendelésére és átvételére. Itt egyéb szolgáltatásokat is nyújtunk vevőinknek, pl.: kulcsmásolás, gázöngyújtó töltés, gravírozás.
A Kft. tudatos marketing tevékenységgel jelentős piaci ismertségre tett szert, ami a megbízható minőséggel és szállítási határidők betartásával társulva érte el a vevők elégedettségét és bizalmát.